08 اردیبهشت مجله علمی راهنمای خرید خلال کن صنعتی اردیبهشت 8, 1403 توسط نرگس حجازی 0 دیدگاه راهنمای خرید خلال کن صنعتی به شما کمک می کند تا در انتخاب خلال کن صنعتی تصمیم درستی بگیرید... ادامه مطلب
02 اردیبهشت مجله علمی راهنمای خرید یخ ساز صنعتی اردیبهشت 2, 1403 توسط امیر رمضانی 0 دیدگاه یخ ساز ها به عنوان وسیله های پرکاربری محسوب می شوند، داستان یخ سازها به 90 سال پیش، یعنی س... ادامه مطلب
29 فروردین مجله علمی انواع گریل در آشپزخانه صنعتی کدامند؟ فروردین 29, 1403 توسط امیر رمضانی 0 دیدگاه گریل های صنعتی یکی از تجهیزات ضروری در آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها، فست فودها و حتی برخ... ادامه مطلب
26 فروردین مجله علمی دیسپنسر و ترولی در آشپزخانه صنعتی چیست و چه کاربردی دارد؟ فروردین 26, 1403 توسط امیر رمضانی 0 دیدگاه آشپزخانههای صنعتی، قلب تپنده رستورانها، هتلها، بیمارستانها و هر مکانی هستند که نیاز به... ادامه مطلب
20 فروردین مجله علمی لیست تجهیزات اتاق هتل شامل چیست؟ فروردین 20, 1403 توسط امیر رمضانی 0 دیدگاه انتخاب هتل مناسب، نقشی کلیدی در سفری خاطرهانگیز و لذتبخش دارد. علاوه بر موقعیت مکانی، قی... ادامه مطلب
16 فروردین مجله علمی لیست تجهیزات رستوران شامل چیست؟ فروردین 16, 1403 توسط نرگس حجازی 0 دیدگاه راه اندازی یک رستوران موفق، نیازمند برنامه ریزی دقیق و تجهیز اصولی آشپزخانه است. انتخاب تج... ادامه مطلب
08 فروردین مجله علمی انواع هود آشپزخانه صنعتی کدامند؟ فروردین 8, 1403 توسط نرگس حجازی 0 دیدگاه هود صنعتی یکی از مهمترین تجهیزات آشپزخانههای صنعتی است که نقش حیاتی در تهویه هوا، سلامتی... ادامه مطلب
06 فروردین مجله علمی چک لیست آشپزخانه صنعتی فروردین 6, 1403 توسط نرگس حجازی 0 دیدگاه آشپزخانه صنعتی قلب تپنده هر رستوران یا کترینگ است. نظم و بهداشت این بخش نقشی حیاتی در کیفی... ادامه مطلب
27 اسفند مجله علمی واکنش میلارد چیست؟ اسفند 27, 1402 توسط امیر رمضانی 0 دیدگاه تا به حال به طعم و عطر دلانگیز نان تست برشته، سوسیس کبابی و قهوه رست شده فکر کردهاید؟ چه... ادامه مطلب
24 اسفند مجله علمی راهنمای خرید تخته کار اسفند 24, 1402 توسط نرگس حجازی 0 دیدگاه آشپزی، هنری ظریف و لذتبخش است که نیازمند ابزارهای مناسب و باکیفیت است. تخته کار، به عنوان... ادامه مطلب